MD-490 (MD-490) Продукти
Име MD-490
Код MD-490
Вид Стандард
Бренд Alco Filters
Категорија Filters
Поткатегорија AIR
Цена 0.00
Даночна стапка TVSH 18%
Даночен метод Инклузивно
Единица Пар. (Cop)
На залиха Не
Вид AIR
Забелешки: Renegade Jeep Donaldson P14-0432
Dimensions (size in mm)
Height: 313
Inner Dimensions 1: 71.2
Производител Модел Мотор Од До датум
Obsolete Obsolete Obsolete Obsolete
производителот Крос референца
Obsolete Obsolete

Споделувањето е грижа, покажувај љубов и споделувај го производот со вашите пријатели.

Избрани