MD-7266 (MD-7266) Продукти
Име MD-7266
Код MD-7266
Вид Стандард
Бренд Alco Filters
Категорија Filters
Поткатегорија AIR
Цена 0.00
Даночна стапка TVSH 18%
Даночен метод Инклузивно
Единица Пар. (Cop)
На залиха Не
Вид AIR
Забелешки: Inner filter Case E43789
Dimensions (size in mm)
Height: 256
Inner Dimensions 1: 47
Inner Dimensions 2: 8.5
Производител Модел Мотор Од До датум
Obsolete Obsolete Obsolete Obsolete
производителот Крос референца
CASE E-43789
EUROFILTER 61-90
FLEETGUARD AF4511
G.P.C. FC480
LUBER-FINER LAF8525
WOODGATE WGA1031S

Споделувањето е грижа, покажувај љубов и споделувај го производот со вашите пријатели.

Избрани