MS-6218 (MS-6218) Продукти
Име MS-6218
Код MS-6218
Вид Стандард
Бренд Alco Filters
Категорија Filters
Поткатегорија CABIN
Цена 520.00
Даночна стапка TVSH 18%
Даночен метод Инклузивно
Единица Пар. (Cop)
На залиха Не
Вид CABIN
Забелешки: DAF 1347066, DAF Trucks, Baldwin PA4928
Dimensions (size in mm)
Height: 4
Inner Dimensions 1: 195
Производител Модел Мотор Од До датум
Obsolete Obsolete Obsolete Obsolete
производителот Крос референца
BALDWIN PA4928
DAF 1347066
FLEETGUARD AF26139
WOODGATE WGA1832

Споделувањето е грижа, покажувај љубов и споделувај го производот со вашите пријатели.

Избрани